Ασφαλής χρήση ασύρματων συσκευών - Μη ιονίζουσα ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία: βασικές αρχές, βιολογικές επιδράσεις, πιθανές επιπτώσεις στην υγεία, μέτρα προφύλαξης

Είστε εδώ

Παρουσίαση σχετικά με την ασφαλή χρήση ασύρματων συσκευών από τον κο Λουκά Χ. Μαργαρίτη, Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Βιολογίας, Τομέας Βιολογίας Κυττάρου & Βιοφυσικής και την ερευνητική του ομάδα Ηλεκτρομαγνητικής Βιολογίας, η οποία αποτελείται από τις Αικατερίνη Σκουρολιάκου, Επ. Καθηγήτρια ΤΕΙ Αθήνας, Αρετή Μαντά, υποψήφια Διδάκτωρ του Τμήματος Βιολογίας Παν/μίου Αθηνών και Αδαμαντία Φραγκοπούλου, Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια του Τμήματος Βιολογίας Παν/μίου Αθηνών. Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο του επιμορφωτικού σεμιναρίου μαθητών Γυμνασίου σχετικά με την οδική ασφάλεια, την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την ασφαλή χρήση ασύρματων συσκευών, που πραγματοποιήθηκε στις 19/3/2014 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Κατηγορία Περιεχομένου: 
Παρουσιάσεις
Ποιον Αφορά: 
Γονείς
Εκπαιδευτικοί
ΜαθητέςΓυμνάσιο
ΜαθητέςΔημοτικό Α' - Γ' τάξη
ΜαθητέςΔημοτικό Α' - ΣΤ' τάξη
ΜαθητέςΔημοτικό Δ' - ΣΤ' τάξη
ΜαθητέςΛύκειο
Αρχείο: 

e-Drive Academy

Το e-Drive Academy είναι μία Καινοτόμος Εκπαιδευτική Διαδικτυακή Πλατφόρμα για Ασφαλή, Έξυπνη, Οικολογική Μετακίνηση και Οδήγηση.

Το e-Drive Academy παρέχει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης με σκοπό την ανάπτυξη μιας ώριμης οδικής κουλτούρας και ασφαλούς μετακίνησης για όλους τους χρήστες της οδού, ανεξάρτητα από ηλικία, μορφωτικό ή οικονομικό επίπεδο.