Ημερίδα «ITS eCall and Road Safety», 25/04/2016, Ελληνική Πιλοτική Εφαρμογή HeERO eCall

Είστε εδώ

Embedded thumbnail for Ημερίδα «ITS eCall and Road Safety», 25/04/2016, Ελληνική Πιλοτική Εφαρμογή HeERO eCall

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να παρακολουθήσετε videos σχετικά με τη λειτουργία του eCall. Το eCall είναι μια υπηρεσία έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση οδικού ατυχήματος, με την οποία ένας πομποδέκτης κινητής τηλεφωνίας ενσωματωμένος στο όχημα ενεργοποιεί αυτόματα ή «χειροκίνητα» την αποστολή ενός μηνύματος έκτακτης ανάγκης μέσω του αριθμού "112". Η κλήση που λαμβάνει το κέντρο διαχείρισης περιλαμβάνει πληροφορίες όπως γεωγραφικό στίγμα (συντεταγμένες), ημερομηνία και ώρα, αριθμό επιβατών και αριθμό κυκλοφορίας οχήματος. Το σύστημα eCall προορίζεται για όλα τα οχήματα που θα κινούνται στην Ευρώπη, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή. Περαιτέρω πληροφορίες για την εφαρμογή του eCall σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας: http://ec.europa.eu/transport/themes/its/road/action_plan/ecall_en.htm

Κατηγορία Περιεχομένου: 
Βίντεο
Ποιον Αφορά: 
ΟδηγοίΑμυντική Οδήγηση
ΟδηγοίΑρχάριοι - Νέοι Οδηγοί
ΟδηγοίΕπαγγελματίες
ΟδηγοίΗλικιωμένοι
ΟδηγοίΟικονομική - Οικολογική Οδήγηση

e-Drive Academy

Το e-Drive Academy είναι μία Καινοτόμος Εκπαιδευτική Διαδικτυακή Πλατφόρμα για Ασφαλή, Έξυπνη, Οικολογική Μετακίνηση και Οδήγηση.

Το e-Drive Academy παρέχει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης με σκοπό την ανάπτυξη μιας ώριμης οδικής κουλτούρας και ασφαλούς μετακίνησης για όλους τους χρήστες της οδού, ανεξάρτητα από ηλικία, μορφωτικό ή οικονομικό επίπεδο.